NOVI conferentie - Van visie naar uitvoering

Intro

Eerste NOVI-conferentie een daverend succes 

Woensdag 31 maart vond de allereerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) plaats. Een jaarlijkse dag waarop iedereen die betrokken is bij de inrichting van de schaarse ruimte in Nederland bij elkaar komt. Doel is om de voortgang van de uitvoering met elkaar te bespreken en zo te kunnen monitoren en te versnellen.

Op deze allereerste conferentie stonden informeren en inspireren centraal. De ruim 2.500 bezoekers hadden de keuze uit ruim vijftig sessies, variërend van talkshows, webinars, interactieve sessies en meet and greets. Alle onderwerpen van de NOVI kwamen voorbij. De talkshows werden live uitgezonden vanuit de Stadsschouwburg in Leiden.

Naast de talkshows waren er tal van verdiepende sessies die goed bezocht werden. De conferentie was professioneel opgezet en liet zien wat er allemaal al gebeurt in het land. Vele praktijkvoorbeelden passeerden de revue. Wat vooral opviel was de enorme energie waarmee de aanwezigen bezig zijn om Nederland zo goed mogelijk in te richten zodat we dit land met trots kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

https://files.vng.events/files/9aae6cf6-d993-41dd-a25a-3ced601961af_original_not_optimized.jpg         https://files.vng.events/files/a2f1ffca-edb6-4956-b35b-2c509634e854_original_not_optimized.jpg

Terugkijken

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, mailt u ons dan via PostbusNationaleOmgevingsvisie@minbzk.nl

Voor alle inhoudelijke informatie over de Nationale Omgevingsvisie kijkt u op www.denationaleomgevingsvisie.nl